Θα, θα, θα, θα….

Είμαι σε σύγχυση τις τελευταίες μέρες με τα γεγονότα στην Ελλάδα και το επικείμενο δημοψήφισμα.

Βγαίνουν συνέχεια πολιτικοί “θα το ενα” “θα το άλλ﨔, θα, θα, θα, θα, θα, θα. Είτε υπέρ του ναι είτε υπέρ του όχι. Θα, θα, θα, θα….

Από θα ξεκινά και η θάλασσα όμως, και δε τελειώνει πουθενά. Και ή θα πνιγούμε ή θα κολυμπήσουμε και θα βρούμε κάπου στεριά..

Από θα ξεκινά και ο θάνατος, και φοβούμαστε τόσο να πεθάνουμε, επειδή πάντα φοβόμασταν να ζήσουμε. Η απάντηση όμως είναι να ζήσουμε πρώτα και μετά να πεθάνουμε…

Από θα ξεκινά και το θάψιμο.. πόσες ελπίδες και όνειρα έχουμε θάψει.. ποσες ελπίδες και όνειρα θα θάψουμε ακόμα.. πόσες θυσίες όλα αυτά τα χρόνια..

Από θα ξεκινά και η θαμπάδα… πόσο έχει θαμπωθεί η όρασή μας και η κρίση μας.. πόσο διαστρεβλωμένα είναι τα πάντα γύρω μας…

Από θα ξεκινά και το θάρρος.. όμως στα λόγια όλα ειναι ωραία, στις πράξεις ποιός το αποδεικνύει…

Από θα ξεκινά και το θαύμα.. στο οποίο προσμένουν πολλοί – κ εγώ μαζί – να μη καταστρέψουμε αυτή τη φωτεινή χώρα, τη χώρα μας… Ας νοιαστούμε για το διπλανό μας…που υποφέρει όσο και εμείς.

ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ

ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Με αγάπη προς όλους,

Α.

Advertisements

Author: Another Alice

Take away music and there is nothing left.. Stay tuned.. “If I had a world of my own, everything would be nonsense. Nothing would be what it is, because everything would be what it isn't. And contrary wise, what is, it wouldn't be. And what it wouldn't be, it would. You see?”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s